Şimşek: Kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdümüzü teyit ediyoruz
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Twitter’dan önemli mesajlar verdi. ‘Kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdümüzü teyit ediyoruz’ diyen Şimşek “Hükümetimizin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yok. Biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ifadesini kullandı.
Bakan Şimşek, Twitter hesabından İngilizce paylaşım yaptı.
Beş yıllık aranın ardından Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin etme onurunu ve ayrıcalığını yaşadığını bildiren Şimşek, bu sıfatla halka hizmet etme sorumluluğunu, kendisine tevdi ettiğinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
Şimşek, daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye’yi oluşturmak için yol gösterici ilkelerin şeffaflık, istikrarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacağının altını çizerek, şu değerlendirmelerde bulundu:
Bakan Şimşek, Twitter hesabından, vatandaşlara seslendi.
Bugün TBMM Genel Kurulu’nda yemin ederek, göreve başladığını bildiren Şimşek, Hükümetin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun olmadığını vurguladı.
Şimşek, plan ve program dahilinde, belirlenen ilkeler çerçevesinde emin adımlarla çıkılan bu yolda hedeflere herkesin desteğini alarak ulaşacaklarının altını çizerek, şu değerlendirmelerde bulundu: